Forendors: Eventová sezóna v plném proudu. Kdo nepořádá konferenci v říjnu, jako by nebyl!

Každý rok na podzim mají evenťáci zně. Bývá akcí na spadnutí. Obzvlášť, když datum 10.10. vyjde na úterý jako tento rok, může se jen v Praze najednou konat hned několik zajímavých akcí najednou - od Digifestu přes Google Cloud meetup a Týden Inovací až po živé natáčení 300. dílu legendárního CZPodcastu. Naše data ukazují že v říjnu se v Praze a Evropě koná na 100 eventů, a to napříč všemi odvětvími - od těch vývojářských až po byznysové. Zkrátka v říjnu si opravdu všichni přijdou na své. Nabízíme přehled všech eventů, o kterých víme a vybíráme ty, které byste si do konce měsíce ještě rozhodně neměli nechat ujít.

Statistiky jsou neúprosné:

Jaké eventy by si v říjnu a na začátku listopadu vybrala Ir?

💙 Happiness@Work - 19.10. - je moje každoroční radost a zdroj inspirace. Trocha pozitivity do toho, jak je možné přemýšlet o vedení lidí. Pro mě je vždy na podiu, nebo mezi vystavovateli někdo, koho neznám, ale rozhodně mě překvapí! Nenechám si žádný rok ujít a letos jde o dvoj event. Za jednu cenu máte dva eventy. Pokud vás zajímají lidi, jsou pro vás inspirací příběhy podnikání jiných, pak je tohle must akce.

🧠 Doporučila bych vám Shift od E15, protože uvítá Nicholase Taleba, ale bohužel náš Newsletter vyjde až po téhle akci. Takže pokud si chcete nechat rozšiřovat obzory od autorů bestsellerů, doporučuji vám udělat si na konci měsíce výlet do Rumunska, protože tahle šestihodinová masterclass o strategickém myšlení bude rozhodně stát za to (teda pokud ještě urvete jedno ze 700 míst).

📝 No a na začátku listopadu to bude podobný fičák. HRisti se sejdou na Evolve Summitu a milovníci produktu, agile technik i novinek z DevOps se potkají na Tech Meetup konferenci v Ostravě. No a na 3. a 4. listopadu připadají mezinárodní CodeRetreat eventy a jeden bude i v Praze. A to nemluvím o dalších Data Punkers a DataMeshi. 

Ani v listopadu si moc od eventů neodfrknete.

Jaké eventy by si v říjnu a na začátku listopadu vybral Jirka?

🏄 Za necelý měsíc se koná WebSummit a i letos mě mrzí, že se tam nepodívám. Pokud vy jet můžete, tak máte poslední příležitost návštěvu Lisabonu zvážit.

💸Když zůstaneme u startupové scény, rád bych vyzdvihl Engaged, konferenci pro VCs, kterou pořádá DEPO Ventures. Původně menší event, který během pár let vyrostl v dospělou konferenci s jasně definovanou cílovkou.

​​🤖Konec října bude pro mě ve znamení Dnů AI, které nabízí přehršel akcí pro různé cílovky. Nejvíc jsem zvědavý na udělování AI Awards, podle mě má totiž podobná soutěž má na scéně svoje místo, je ale hrozně těžké ji udělat dobře. Tak moc držím palce.

A trochu obohacený a dle témat poskládaný výběr toho nejlepšího za nás najdete tady:

Všechny eventy pohromadě najdete zde:

Prosim použijte šipky a navigaci v pravém horním rohu, abyste se dostali k říjnovým datům akcí :) Děkuju.

P. S. Data v databázi přibývají a postupně se tak může kalendář plnit dalšími událostmi :) Klidně se k němu vracejte, jak je libo :)

P. S. 2 Nezapomeňte si zvětšit data, kdy je eventů víc, než se vejde na jednu obrazovku. Stačí kliknout na tenoučké
+x more. Každá událost jde rozkliknout včetně všech podrobností (cenovka, místo konání, link, atd.).

P. S. 3 Barevná legenda pomůže v orientaci a výběru eventů v kalendáři dle témat.

Barevná legenda pro eventy napříč kalendáři